Brev från Filippinerna

Idag när jag kom hem (från min första dugga någonsin!) väntade förutom några tråkiga brev ett stort brev från Filippinerna i brevlådan!

Brevet innehöll Naomi Kleins senaste bok, The Shock Doctrine. Den kommer jag säkert återkomma till när jag har läst den, men frågan är varför den kommer i ett brev från Filippinerna och inte från, säg, Adlibris?

Jag är medlem i BookMooch, ett internationellt bokbytarcommunity. Inga pengar är inblandade, utan det fungerar med ett internt poängsystem: du får poäng om du skickar böcker, och blir av med poäng om du tar emot böcker. Den som skickar står för portot (men en slipper i gengäld stå för portot när en tar emot böcker).

Jag har skickat betydligt fler böcker än jag tagit emot, framförallt science fiction. Men jag har en hel del kvar!

One Comment

  1. Leo skriver:

    Coolt! Hade jag fler böcker skulle jag också gå med.