Munkhammar och halmdockan

Johnny Munkhammar jämställer en strävan efter skattefinansierad avgiftsfri kollektivtrafik med en strävan efter att staten skall bestämma vilka kläder man skall ha på sig. Högern slår nya rekord i halmdockeargumentation.

2 Comments

  1. Benjamin skriver:

    Jävlar! Man måste ha en kraftig högerspark för att kunna missa målet så mycket och samtidigt vara kvar på spelplanen

  2. Niklas skriver:

    Johnny Munkhammar är helt dum i huvudet. Jag förstår inte varför media alltid ska lyfta fram extrema högermänniskor som representerar åsikter som delas av ytterst få. (Dvs. vulgärkapitalismen)

    För övrigt är det roligt att han använder argumentet att det är välbelagt att avgiftsfria välfärdstjänster leder till överutnyttjade. Det är en stor potentiell fara att folk okynnes åker mellan olika platser trots att de inte behöver ;-)